Жителям Харкова БОНУС

Купуючи у нас кий, ви отримуєте сертифікат на майстер клас з російського більярду з тренером міжнародної кваліфікації. Заняття абсолютно безкоштовне і проходитиме у м. Харкові за погодженням безпосередньо під час придбання більярдного кия.

Майстер-клас більярду – що це?

Цікава можливість дізнатися найголовніші тонкощі більярду від дипломованого тренера та успішного спортсмена в одній особі! Вам нададуть можливість опанувати навички гри в російський більярд або американський пул. Їхня загальна суть полягає в наступному: необхідно розрахувати точність удару києм так, щоб з його допомогою направити кулі прямо в лузи, розташовані по краях столу. При цьому програма індивідуального заняття не обмежується лише базовими навичками: це може бути як навчання з нуля, так і відпрацювання складніших прийомів.

Як все відбувається?

Щасливчик опиниться в одній із найкращих шкіл більярду Харкова, де його зустріне викладач із солідним досвідом. Відразу після короткого знайомства профі розпитає про рівень вже наявних навичок і за бажання складе подальшу індивідуальну програму уроку з урахуванням «більярдних слабинок» Щасливчика.

Програма для новачків або досвідченіших гравців

Відвідавши всього 1 заняття, навіть зовсім «юні» новачки зможуть дати фору іншим більярдистам-аматорам. Досвідчений викладач покаже:

правильному положенню ніг та корпусу
як тримати кий, впевнено виконувати базові удари
секретів техніки гри
Для досвідченішого гравця в «арсеналі» тренера припасено кілька професійних «фішок», які згодом зроблять його крутішим!